Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2022

Colònies de sisè!

Imatge
Aquesta setmana passada l'alumnat de sisè va marxar a Guardiola de Berguedà a la casa de colònies Eix Estels durant tres dies.  Allà vam poder gaudir d'activitats a la natura, discoteca, unes fabuloses vistes i sobretot... gaudir dels uns amb els altres! Va ser una experiència molt positiva, on vam aprendre a treballar en equip, sobre les energies renovables i el consum, entre altres.  De ben segur repetirem el curs vinent! Si cliqueu aquí, podreu trobar moltes fotografies i vídeos.

Els grans ajuden als petits a llegir

Imatge
TORNEN ELS PADRINS LECTOS! El covid ens ha trastocat una mica els plans durant aquests cursos, però gràcies a que poc a poc tot va tornant a la normalitat, hem pogut iniciar-nos de nou amb els padrins lectors. En aquest cas, l'alumnat de 6è està ajudant als petits de 2n a millorar la seva lectura.  Un dia a la setmana els grans ajuden als petits a millorar la lectura en veu alta i la seva comprensió a partir de diferents contes.  Amb aquesta activitat aconseguim que els padrins adquireixin el compromís de vetllar per l'aprenentatge lector del seu fillol. A part d'aprendre a llegir, també és una eina molt útil per encomanar el gust per la lectura. A més, és també molt satisfactori veure com estableixen lligams afectius fora de les estones de lectura.  Està sent una experiència molt positiva! 

Per què els mangues es llegeixen del revés?

Imatge
 Aquest passat dimarts vam anar de visita a la Biblioteca de Santa Pepètua a aprendre una mica més sobre el manga. Allà, els infants van poder aprendre quin és l'origen del manga, qui va ser el primer mangaka, quines característiques té, quins tipus hi ha,...  A més, vam poder dedicar una estona a la lectura d'aquests i fins i tot demanar-los en préstec.  Va ser una molt bona experiència amb molt aprenentatge.