Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2021

Crítics de cinema per un dia!

Imatge
 El dimecres dia 10 de novembre ens vam estrenar com a crítics de cinema.  Tot l'alumnat va venir ben preparat, vestits per l'ocasió, amb la seva entrada, entrant amb una catifa vermella i menjant crispetes. El Festival de cinema de Girona ens va enviar 10 curtmetratges que vam haver d'analitzar i puntuar.  Ha estat una experiència molt gratificant en la que hem après a saber més sobre el cinema i a ser més crítics.  Ben segur que repetirem un altre curs!

Escape Room de Llengua Castellana

Imatge
 El dijous passat a llengua castellana vam realitzar un Escape Room, anomenat " Atrapados en la Mansión Encantada" Les pistes que havien de resoldre estaven amagades per l'aula i, per grups, les van haver de buscar.  Una vegada ja tenien totes les pistes al seu abast podien començar a resoldre-les.  Les pistes estaven relacionades amb continguts de llengua (verbs en passat, signes de puntuació, sinònims, pronoms personals, determinants demostratius, vocabulari...).  A mesura que anaven resolent les pistes, havien d'anar apuntant la numeració resultant per tal de poder obrir el candau que havia tancat la porta de la mansió encantada.  Tots els grups van aconseguir escapar de la mansió i, com a premi, van rebre un diploma que certificava que havien sortit victoriosos d'aquesta terrorífica aventura!

Festa de la tardor

Imatge
 El passat divendres es va celebrar a l'escola la Festa de la Tardor.  Aquell dia, es va rebre l'alumnat a les fosques, amb espelmes al passadís i a l'aula, i amb música de Halloween.  Al llarg de la setmana, van portar el seu "fruit disfressat", el qual ha estat exposat al passadís. Durant el matí, van elaborar un porta espelmes amb elements de la tardor. Finalment a la tarda, podien venir disfressats i es van dur a terme al pati els diferents balls, 6è va realitzar el de "Ghostbusters". Aquí teniu l'enllaç per poder-lo visualitzar. Les mestres del cicle superior també ens vam disfressar!